Leta i den här bloggen

onsdag 28 april 2010

Tiden den går så fort...

Himmel vad dagarna går fort nu för tiden, så fort att det va nästan en hel vecka sen jag bloggade..
Ni är väl kvar?

Ja i alla fulla fall så ha vi haft fullt upp hela veckan..
Vi håller på måla väggen vit i vårat sovrum och vad händer? jo vi har för lite färg, ovanligt?
Vi håller även på att titta efter en ny bil, eller rättare sagt ny begagnad bil.
Våran lilla pärla (745 kombi) har vi ju haft i endast 10 år, så nog är det dags med nått nyare alltid.
Laga mat och bakat matbröd ha vi också gjort här hemma till ett 30-års kalas som ska gå av stapeln i morgon.
Men annars lever vi ganska lugnt här hemma, ingen stress alls, jo över bilen möjligtvis.
Ni vet hur det är när man har bestämt sig för nått då vill man att man ska hitta nått på en gång, men den som väntar på någe gott...ja ni vet..

Här kommer middan vi åt igår...så jäla gott och receptet kommer från viktklubben..



Ugnsbakad lax med avocadoröra

4 port

4 st laxfileér
2 msk vatten
citronpeppar
2 kokta ägg
1 avocado
50 g röd lök
1 dl gräddfil
50 g stenbitsrom
1 tsk pressad citron
salt, peppar
4 portioner kokt potatis

Gör så här
Lägg fisken i en smord form. Häl på vatten och citronpeppar. Stek i ugnen på 200 grader i ca 12 minuter.
Röran: skala dom kokta äggen och hacka dom fint. Skär avocado och röd löken i små bitar.
Blanda ihop äggen, avocado, rödlöken, gräddfil, rom, salt, peppar och citron till en röra.
Servera med kokt pressad potatis och ev en sallad.
1 portion = 470 kcal

Vad sa då familjens smakpanel?
Dottern: laxen va god lagomt pepprig, röran va också god men synd att det va lök i..
Sonen: Han tyckte det va för lite sås på laxen? (va ingen sås alls på laxen utan den serverades bredvid). Sen så undrade han varför i hela friden jag inte kunde göra den sås jag alltid gör till lax (creme fraiche, rom, dill, persilja och gräslök) och varför skulle jag he lök i såsen om jag nu gjorde nån ny variant, det va ju skit äckligt..Japp så sa dom små liven (snart 15 och snart 17 år gammla)..men deras tallrikar va dock ren skrapade..
Jag och gubben: hade inget att invända, såsen kommer jag att göra fler gånger och då även med lök i till mina tonåringars stora glädje, fniss..

Önskar er en fortsatt härlig vecka..

torsdag 22 april 2010

Varför tjorva till det?

Så enkelt och så himla gott..




Älggryta med kantareller
6 port

600 g grytbitar
1 askPhiladelfiaost med vitlök och örter
1 brk creme fraiche
kantareller
2 morötter
1 msk dijon senap
½ l vatten
2 msk maizena mjöl
salt, peppar

Gör så här
Bryn köttet i stekgrytan med en klick smör. Häll på vatten och lägg i en köttbuljongtärning.
Låt koka i ca 2 timmar.
Sen vispar du ned övriga ingredienser och låt puttra i ca 20 minuter, lägg i morötterna sist.
Servera med ris och en liten sallad

tisdag 20 april 2010

Rosenbröd

Och här kommer det tredje och sista brödet som blev bakat i lördag..

Detta recept hittade jag inne hos kalasgott..
Hos mig får det tummen upp, jättegoda va dom



Rosenbröd
ca 20 st

50 g jäst
1 tsk salt
50 g smör
2 ½ dl mjölk
2 ½ dl vatten
2 msk brödsirap
11-13 dl vetemjöl
vatten till pensling
vallmofrö

Gör så här
Smula ner jästen i en strö bunke.
Smält smör i en stor kastrull rör ner mjölk, sirap och vatten.
Häll degvätskan i bunken, över jästen
Blanda i salt och det mesta av mjölet.
Rör degen slät och klumpfri.
Jäs övertäck i bunken i ca 40 minuter.
Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och arbeta den en stund.
Dela den i 20 st lika stora delar och forma till runda bullar.
Pensla med vatten och doppa den sedan i vallmofrö.
Låt jäsa på plåt i ytterligare 30-40 minuter. Grädda frallorna i 225 grader i ca 10-12 minuter.
Låt svalna på bakgaller under bakduk.

Höstbröd

Här kommer det andra brödet jag bakade i lördags...




Höstbröd

50 g jäst
5 dl fingerljummet vatten
1 brk lätt kesella
1 dl mörk sirap
1 msk salt
2 dl havregryn
5 dl fint rågmjöl
ca 8-10 dl vetemjöl

Gör så här
Smula jästen i en degblandare.
Häll över vatten, kesella, sirap och salt. Kör tills jästen har löst upp.
Tillsätt havregryn, rågmjöl och vetemjöl.
Kör degen kraftigt i maskin ca 15 minuter, eller för hand i ca 10 minuter men tillsätt då lite mera vetemjöl.
Låt degen jäsa övertäck i bunken i ca 30 minuter.
Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i lika stora delar.
Forma till limpor och lägg i mjölade formar ( jag missade att läsa detta och formade 2 limpor och la direkt på plåten, gick visserligen lika bra).
Låt bröden jäsa övertäckta ca 30 minuter.
Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 40 minuter..

Saftig och god limpa, lite kraftigare..
Receptet hittade jag på kalasgott..

måndag 19 april 2010

Långfranska

Här har vi bakat bröd i helgen..
Här kommer första receptet av 3 olika.



Långfranska

4 st

150 gr jäst (3 pkt)
10 dl vatten
2 dl mjölk
1 dl rapsolja
2 kg vetemjöl special
2 tsk salt
1 dl vetekli
½ dl krossad linfrö


Gör så här
Ljumma vatten + olja till 37 grader.
Smula ner jästen i en degbunke och tillsätt vätska, salt och det mesta av mjölet.
Arbeta ihop till en smidig deg.
Låt degen jäsa till dubbel storlek i ca 20 minuter.
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela i 4 delar och forma till den form du vill ha.
Lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
Låt jäsa i ca 15 minuter.
Pensla bröden med vatten/äggula/vatten och strö över lite sesam/vallmofrö.

Gjorde småfranskor av en degklump



Grädda i 200 grader i ca 30 minuter..

Riktigt god franska med ett lite hårdare skal, ni vet lite segt, precis så vill jag att det ska vara, tummen upp härifrån..
Hittade detta recept på någon annan matblogg nånstans, tyvärr så kom jag inte ihåg vart..

lördag 17 april 2010

Kycklinggryta

I veckan så ha vi testat lite nya recept här hemma till tonåringarnas stora glädje, eh nått...

I torsdags så blev det en kyckling och pastagryta, kolla här..



Kyckling och Gnocchigryta
4-6 pers

2 st gula lökar
300 g champinjoner
600 g kycklinglår
1 msk rapsolja
3 msk ajvar relich, stark
2,5 dl milda mini mat extra 4%
0,5 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
500 g färsk gnocchi (jag hade inte färsk utan köpte fullkornspasta)

Gör så här
Koka pastan som det står på paketet
Skala löken och skär den i bitar. Dela champinjonerna i kvartar. dela kycklinglåren i bitar på ca 3 cm.
Bryn kycklingen i olja, tillsätt lök, champinjoner och fräs i en vid tjockbottnad kastrull i ca 3 minuter.
Tillsätt ajvar, grädde och vatten. Salta och peppra.
Låt sjuda i ca 5 minuter.
Häll upp i en skål och blanda ihop med pastan.




Ja vad tyckte vi om detta då?
Jag och gubben tyckte att rätten i sig är det inge fel på men det krävs dock lite mera kryddor..
Nu hade ju jag bara köpt en mild ajvar relish så det kan ju vara det som va felet??.
Tonåringarna suckade högt när dom såg det va svamp i, dock hade ju mamman varit extra snäll och gjort stora bitar som va lätt att se.
Annars så tyckte dom det va helt ok..

Receptet kommer från sidan allt om mat.se

onsdag 14 april 2010

Laxburgare

Så härligt det är när solen lyser man känner att nu håller man på att längta efter sommaren och semestern fram för allt..
Ja ja det är ju ett tag kvar..

Hittade ett recept i mina gömmor som nog har legat ett tag, men tänkte jag att jag skulle ta mig i kragen och testa..

Kolla här



Laxburgare
6 st

400 g laxfile
2 msk hummerfond
1 ägg
4 form brödskivor
2 krm salt
1 krm peppar
persillade
3/4 dl ströbröd (hade inte jag eftersom det inte fanns nån hemma)
ev hamburgerbröd om man inte vill äta sallad till

Gör så här
Ta bort skinn och ben från laxen. Skär fiskköttet i bitar och lägg i matberedaren med kniv.
Tillsätt fond och ägg. Skär bort kanterna på brödet och lägg ner resten. Salta och peppra.
Kör till en jämn smet.
Forma till 6 st burgare. Doppa dem i ströbröd, jag hade inget och det gick lika bra ändå..



Stek på medelvärme ca 3-5 minuter på varje sida..
Servera med sallad, gurka, lök, tomater och skagenröra..

I receptet fanns också en skaldjursdressing som jag inte testade dock eftersom jag hade skagenröra hemma.
Tänkte ändå tipsa om den för den såg så god ut..

Skaldjursdressing
2 dl lätt creme fraiche
1 tsk tomatpure
2 msk hackad dill
150 g blandade skldjur i lag eller djupfryst
1 krm salt
Rör bara ihop dressingen..

Ja vad tyckte då min kräsna smakpanel????
Hör och häpna med dom tyckte det va jättegott, bägge tonåringarna!!!!!.
Dottern tyckte den va god, bra smak och saftig, oj vad mätt jag blev sa hon och gjorde tummen upp.
Sonen han tog 2 och jo hä dug sa han, men vart är ketchupen?
Stopp och belägg det kan man inte ha till fisk sa jag,
Vadå burgare som burgare, tyckte han..
Han åt faktiskt utan ketchup (mamma vann)..
Jag tyckte det blev försvinnande gott, trodde faktiskt att det skulle bli torrt men tji fick jag..
Hur enkelt som helst att svänga ihop..
Rekommenderar er verkligen att testa..
1 burgare med sallad, gurka och lite skagen blir ca 354 kcal..(enligt vk)

tisdag 13 april 2010

Kasslergratäng

Jo men just det ja, dagens middag höll jag ju alldelens på att glömma bort ...
Den kommer här
Receptet kommer från åsa som har bloggen en sida mat, men jag ha gjort om det lite lite grann eftersom jag räknar kalorier nu..
Jag vet, ena stunden lchf, viktväktarna sen nått annat skit, men man ska nått att roa sig med också, hi hi..eller suck..



Kasslergratäng med mango chutney
5 port

280 g kassler
1 gul lök
1 dl purjolök
1 grön paprika
1 röd paprika
1 tsk sambal olek
1½ dl mango chutney
2 dl lätt creme fraiche
2,5 dl milda mini mat extra 4%
1 grönsaksbuljong
100 g ost 19%
5 port bulgur

Gör så här
Hacka grönsakerna och fräs i stekpannan blanda i resten av ingredienserna (ej osten o bulgur)
Rör om och låt puttra en liten liten stund.
Skär upp kasslern i mindre bitar, stavar eller tärningar och lägg i en ugnsform, slå på grönsaksröran och strö osten över .
Gratinera i ugnen i ca 10 minuter, tills osten smält.
1 portion av detta recept är på 436 kcal i fall nån är intresserad enligt viktklubben..

Jag tyckte det blev jätte gott, men mina barn rynkade på näsan, sonen han hade på ketchup och dottern hon åt potatis med lite kasslergratäng..
Gubben den stackar han ligger bort och äter hos mina föräldrar, det är makaroner och korv eller korv och sallad eller köttfärsås och pasta, kan väl säga att det inte va så planerat att han skulle sova bort..men tur mor och far bor i närheten i allafall..
Lev och må luden tå..

Tävla hos kalasgott

Jag är med och tävlar hos kalasgott om ett cupcakekit från lyckas med mat.
För att få en extra lott så ska man nämna och länka till 3 favoritprodukter från lyckas med mat..
Här kommer mina
Iskross, bak och stekplatta, och sist men inte minst en helt onödig sak en hamburgerpress
Fanns ju så himla mycket grejor där som man skulle vilja ha..

Titta in och tävla ni med här finns tävlingen ni har fram till den 22/4 på er..
Mvh

Vilket väder

I söndags så va ju vädret helt underbart här uppe i norr.
Vilket medföljde till att lusten att laga mat inte riktigt låg på topp, men vad gör väl det när vi hade detta i frysen.

2 nya sorter som vi fått tillfälle att pröva..

Bolognese: Köttfärs, tomat, lök, kryddig tomat och vitlöksås
Gudfadern: Skinka, lök, tomat, svartpeppar och vitlök

Så här tyckte vi
Sonen: han åt allt det va köpt pizza och inte hemmagjord, jippi..
Dottern: hon tyckte bäst om Gudfadern den andra va lite väl stark för hennes del.
Gubben: krispig och seg botten, precis som det ska vara, han tog allas kanter, gudfadern va godast den andra va lite väl stark för dagen..
Jag då: jo god va dom bägge två, mycket ost på vilket vi gillar, pizzadegen va jättegod, fick gömma kanterna för gubben bara, såsen på bolognese va lite väl stark..
Dom där 2 pizzorna räckte faktiskt till oss fyra, och vi ger tummen upp..

Tack för maten...

Bilderna har jag lånat från procordia.se

Kuligheter i brevlådan

Förra veckan så va det överraskningar i brevlådan nästan varje dag känns det som, ja inte rikigt men nästan..
Först så kom min vinst från Kryddburken, ni vet hon hade ju 100 miljoner tävlingar när hon firade sitt 3 års jubileum för nån vecka sen.
Det här vann jag i alla fall.



Så spännande att få pröva nått nytt..tack tack.

Sen så nästa grej som damp ned va några cider.
Eftersom jag inte kollade igenom paket så noga så trodde jag att det va helt nya sorter, men det va burken som va ny inte sorterna (tack a-l för att du va vaken när en annan inte va det)
Hur som haver så va dom goda och bruken såg mycket fräschare ut nu tycker jag.
Sen så har dom även en fototävling om man vill tävla och den hittar du här ut och fota nu vet ja..

söndag 11 april 2010

Vilket party

Igår så firades alltså min svägerska med dunder och brak.
Hon hade bjudit på fest i angsjön och festen gick alltså i 80-tals tema.

Hennes dag började med att hennes kompisar kidnappade henne, drog runt henne på byn där hon skulle utföra diverse uppgifter.
Sen så for dom vidare upp till angsjöns camping och där stod lilla jag med lunch, lite pajer och sallad.
Därefter så blev det tunnbad och vi hade en egen drinkfixare vilket lyx alltså, godaste jag ha druckit.
Ni få hålla tillgodo med bilder så kommer recepten på drinkarna sen.



Sen så började förvandligen tonåring ala 80-talet, sonen sa så här
- Men int i fan såg du väl ut så där när du va tonåring?
- Jo min kära son det gjorde jag (ungefär i allafall)
Dottern hon höll på att skratt ihjäl sig, snälla barn man har va?

Jag och gubben


Min bror


Jag och svägerskan


Riktigt, riktigt kul va det god mat och rolig underhållning, karokee? jo det fanns visst också, sjöng jag då?
Jo då det gjorde hon, jag och lille bror, hi hi men inte lät det bra, fast det bjuder jag på..
Nä nu blir det ut i solen om den fortfarande är kvar där ute..
Ha en skön söndag mina vänner...

tisdag 6 april 2010

Påsksöndag

Solen lyste och fåglarna kvittrade med en väldans stämma.
Vi drog till kompisar och hade lite drinkprovning.

Ha ju en bols 3 pack som skulle prövas



Vi startade dagen med en shot...
Bananlikören va den första vi prövade

Popsicle (shot)
1 del vodka
1 del bols banana likör
1 del färskpressad apelsinjuice

Skaka med is i en shaker och sila upp i ett shotsglas

Vuxenpanelen säger att den va god, lite väl söt kanske så det va tur att det vara va en liten shot..
Tror dock inte att jag skulle köpa den själv, är inte så förtjust i just banansmak..

Sen så blev det en sån här

Appel martini (elegant cocktail)
1 delar vodka
2 delar Bols Sour apple
1 fjärdedel färskpressad limejuice ( jag köpte koncentrerad på flaska)

Skaka med is i en shaker och sila upp i ett kylt cocktailglas.
Som tur va så provsmakade jag innan jag serverade och det va så surt så surt, kan kanske bero på att jag köpte koncentrerad limejuice..Blandade dock ut med lite fruktsoda och då blev det världens godaste drink, lite lagomt syrlig precis som jag vill ha det..
Resten av vuxenpanelen håller med...Den här kan jag helt klart köpa fler gånger..

Den tredje flaskan glömde jag bort att testa, men däremot så efter maten så fick vi en sån här drink..



Äggtoddy

1 äggula
2 msk florsocker
och rör nu för brinnande livet, skeden ska kunna stå själv i glaset
2 msk konjak eller whisky
kokande vatten

Fyll på med konjak och sen hett vatten, smaka av, är det för starkt så på med mera vatten eller tvärt om..
Super gott va det..

Påsklördag

Lördagens väder bjöd inte på någon sol precis..
Va inne och påtade på med lite mat istället. Gubbens bror med fru och barnbarn och gubbens mamma och pappa kom och åt middag med oss.
Detta bjöd jag på

Förrätt


Påskgömma

8 smördegskrustader
1½ dl gräddfil
½ dl majonäs
1 brk sill (265 g)
½ äpple
2 små kokta potatisar
½ röd lök
3 hård kokta ägg
salt, peppar
Garnering: 3 ägg, 50 g svart caviar (eller gravad lax som jag hade denna gång) dill och coktailtomater.

Gör så här
Blanda gräddfil och majonäs. Tärna silbitarna och potatisen. Hacka löken. Riv äpplet grovt. Skala ägget och hacka grovt. Blanda ned allt hack i majonäsröran.
Ställ in krustaderna i ugnen tills dom är klar (kolla på förpackningen) Låt kallna.
Fyll krustaderna en liten stund innan det ska serveras och garnera med ägg caviar/lax, dill och tomater...

Varmrätt



Baconlindad fläskfile med philadelfiaostfyllning
ca 10 port

3 fläskfilé
3 pkt bacon
500 g philadelfiaost
300 g vitlöksost creme bonjour
Kantareller, lök
soya
3 dl grädde
salt, peppar

Gör så här
Blanda ihop philosten och vitlöksosten och bred ut på fläskfilé plattan, klicka här så får du se vad jag menar med platta.
Salta och peppra.
Rulla ihop fileén och linda bacon runt. Stek i stekpannan så att fileén får lite färg
Ställ in fileérna i ugnen och låt dom steka klart där i ca 20-30 minuter på 200 grader
Hacka löken och fräs i stekpannan med en klick smör. Lägg i kantarellerna och låt vattnet koka bort från svampen. Häll på lite grädde.
När fileérna är klar så skär du upp den i bitar, lägg upp på ett fat och strö svamp/lökröran över
Eftersom jag fick över så mycket av philröran ca 2-3 dl så gjorde jag en sås på det som blev kvar.
Blanda philröran med 3 dl grädde i en kastrull och låt koka upp, stänk lite soya över så att det får färg. Jätte gott blev det
Till detta serverades duschesspotatis
Till efterrätt så blev det 2 olika smaskiga varianter.

Cheeskakebrownie med fudgeglasyr

Cheesekakesmet

300 g philadelfiaost
1 tsk vaniljsocker
3/4 dl socker

Browniesmet

2 ägg
100 g smör
knappt 2 dl strösocker
3 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 dl grov hackade pecannötter

Fudgeglasyr

40 g smör
1 msk mjölk
1½ dl florsocker
2 msk kakao

Gör så här
Ställ in ugnen på 180 grader. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en rund form med löstagbar kant, smör formen och pappret med smör.
Rör ihop cheesekake smeten och ställ åt sidan.
Browniesmet, rör ägg och socker ljust och poröst ( många bubblor i smeten). Smält smöret i en kastrull och blanda i kakaon och rör ut ordentligt.
Rör ned smöret i äggblandningen, blanda i resten av ingredienserna.
Klicka ut hälften av browniesmeten i formen, lägg cheesekakesmeten uppe på och sen resten av browniesmeten på det.
Grädda i ugnen i ca 35 minuter. Ta ut och låt kallna.
Rör ihop fudgeglasyren, smält smöret och rör i övriga ingredienser. Låt smeten sjuda i några minuter. Bred ut smeten på kakan med en slickepott, garnera med nötter..

Receptet kommer från åsa som har bloggen en sida med mat, titta in där så få ni se hur kakan ser ut, vi va så sugen så jag glömde bort att ta kort..sorry
Den andra efterrätten har ni här

söndag 4 april 2010

Långfredag

Långfredag så bjöd min faster på mat (ni vet hon med dom söta katterna), min mamma och pappa, min brors familj och min farmor och farbror va på plats.

Så underbart gott va allting, här kommer lite bilder och recept.

Förrätt




Räkcoktail

Skagenröra
skalade räkor
Skivat ägg
Mango
Salladsblad

Lägg upp snyggt i ett glas/skål..
Servera med en brödbit..

Varmrätt



Ruccolasallad

Ruccolasallad
Kidneybönor
Rödlök
Avocado
Cashewnötter
Broccoli
Salladskål
Sockerärtor
Feta ost
Balsamvinäger

Gör så här
Dela salladskålen och skölj, ställ upp salladsbladen på utmed skålens kanter. Skölj ruccolan och lägg i botten. Hacka rödlöken och lägg i stekpannan tillsammans med bönorna och broccolin, häll över balsamvinäger och värm på.
Häll bönmojjan i salladsskålen. Värm på cashewnötterna.
Hacka avocadon och dela feta osten i mindre bitar. Lägg över allt i skålen och blanda om.
Garnera med sockerärtorna..

Som ni vet så är jag ju inte speciellt mycket för bönor, men måste dock medge att denna sallad va jättegod, jag glömde till och med att ta ris till varmrätten utan det blev sallad och sen det här...



Lax fylld med ädelost
ca 4 port

4 Laxfileér
150 g Gräddädelost
2 dl Creme fraiche
Flagad mandel

Gör så här
Ställ ugnen på 225 grader.
Mosa ned ädelosten i creme fraichen. Skär en ficka i laxfileén och fyll med ädelosten.
Strö flagad mandel över.
Ställ in i ugnen i ca 10-15 minuter.
Servera med salladen ovan och ev ris.

Till maten serverades även baugetter, grissini, tunnbröd, cherveoströra (chevreost blandat med turkisk youghurt eller creme fraiche) och västerbottenssmör (smör blandad med riven vb-ost)

Efterrätt blev ananaspaj som serverades med glass och kolasås (kondenserad mjölk som fått koka ett tag i brk)
Receptet på ananaspaj hitta du här


Allt va supergott och ja som ni förstår så blev det att ligga och jäsa i soffan sen...

torsdag 1 april 2010

En gryta innan blåkulla?

Dagens middag blev detta..



Kycklinggryta med vitlöksost och bacon
ca 6 port

1 kg kycklingfile
1 ask creme bonjour vitlöksost (ca 100 gr)
3 dl grädde
2 dl creme fracihe (lätt eller vanlig? gör som du vill)
smör
1 pkt bacon
½ grön paprika
1 tsk sambal olek
några skvättar tabasco
2 msk soya
vatten och såsmjöl
salt, pepparmix

Gör så här
Skiva upp kycklingfileén och stek den i stekpannan med en klick smör tills den fått färg.
Lägg över fileén i en stekgryta och blanda i övriga ingredienser, men spar paprikan och purjolöken.
Låt det puttra i ca 20 minuter, lägg i grönskarerna när ca 5 minuter återstår av koktiden.
Servera med skivade ugnstekta persillade kryddade potatisar och lite sallad.

Det blev fantastiskt gott, familjens smakpanel håller med, oh yes...

Nu åker vi....

Kolla in det här

Hittade just en tävling som ni inte få missa...
Man kan vinna en massa CHOKLAD..



Klicka på bilden så kommer ni till tävlingen... eller här
Jag är då självklart med och tävlar...

Önskar er en trevlig resa



Ville som sagt bara titta in och önska er alla en trevlig resa till blåkulla, kanske möts vi.
Samtidigt vill jag också passa på att önska er en trevlig påskhelg.

Här blir det att äta hemma idag, borta i morgon, hemma lördag och borta på söndag...
På söndag så ska vi även pröva dom spännande cocktail packen som vi fick hem för ett tag sen...kul kul.
Nä nu ska jag damma av kvasten och se om det är någon sprutt i den..
Ha det gott mina vänner, bloggkamrater och alla ni andra där ute..



Bilderna är lånad från google