tag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post414939000211519008..comments2023-09-10T09:29:07.205+02:00Comments on Växelhäxans Bak & Matblogg: Tack för maten svägerskan...Växelhäxan från norrlandhttp://www.blogger.com/profile/14223826433488036606noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-48130248041572363212010-02-08T16:34:40.884+01:002010-02-08T16:34:40.884+01:00Ooooj, va visst ett tag sen jag kikade in här...
...Ooooj, va visst ett tag sen jag kikade in här...<br /><br />Ja som ska tacka, du ställer juh alltid upp. Å de kan juh va kul å få bjuda er på mat ngn gång :D <br /><br />Jag använde ytterlår av nör iaf, till denna gryta!<br /><br />Jaa du var verkligen ståndaktig då du hoppade kladdkakan...va nu de skulle va bra för :P<br /><br />KrameliKramTrolltyg i Braxseleskogenhttps://www.blogger.com/profile/14174106088503501944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-55216824429141776862010-02-02T23:31:49.015+01:002010-02-02T23:31:49.015+01:00Mums, mums, mums och återigen mums! Ser galet god ...Mums, mums, mums och återigen mums! Ser galet god ut. Vilket kött tycker du att man skall använda, oxe/fläsk/vilt? :)Kalasgotthttp://www.kalasgott.blogg.senoreply@blogger.com