tag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post5888311276376514811..comments2023-09-10T09:29:07.205+02:00Comments on Växelhäxans Bak & Matblogg: Fiskpinnar blev det till dagens middag..Växelhäxan från norrlandhttp://www.blogger.com/profile/14223826433488036606noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-63623157870568933872010-11-09T22:09:44.242+01:002010-11-09T22:09:44.242+01:00Vi har aldrig provat att göra egna fiskpinnar (vet...Vi har aldrig provat att göra egna fiskpinnar (vet faktiskt inte när det åts fiskpinnar senast, säkert över tio år sen). Skulle varit kul att testa.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-33634957265218967702010-11-08T20:54:09.700+01:002010-11-08T20:54:09.700+01:00Absolut godast med hemgjorda! Visst lite kladdigt,...Absolut godast med hemgjorda! Visst lite kladdigt, men värt besväret. Blir oftast att vi panerar spätta. Och hemgjord remoulad är ett måste.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-60990514483065147142010-11-08T12:24:39.617+01:002010-11-08T12:24:39.617+01:00Hemgjorda fiskpinnar är ju jättegott. Kladdet är l...Hemgjorda fiskpinnar är ju jättegott. Kladdet är lindrigt, tycker jag. Jag brukar dubbelpanera fjällfisken när den ska stekas i stekpanna. Det är kladd det:)Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-43892317619453793762010-11-07T16:41:33.703+01:002010-11-07T16:41:33.703+01:00Enklare och mindre kladdigt om man bara vänder fis...Enklare och mindre kladdigt om man bara vänder fisken i ströbröd (enkelpanering). Låter supersmaskigt och gillar "göra själv" istället för de stackars skrämda fiskpinnarna som finns i frysdisken som man inte vet vad det är i....mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-42025005755657765282010-11-06T14:50:29.643+01:002010-11-06T14:50:29.643+01:00Vi gjorde fiskpinnar nu i höst, med cornflakes, li...Vi gjorde fiskpinnar nu i höst, med cornflakes, lite pill, men definitivt värt det! I alla fall när man som jag inte gillar de köpta. <br />Spännande remouladsås du gjorde!<br /><br />/ÅsaMÅ Gotthttps://www.blogger.com/profile/12295487762890953687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-42817104641452069152010-11-05T14:07:54.139+01:002010-11-05T14:07:54.139+01:00Mmmm va gott det ser ut! Borgeby kryddgård är helt...Mmmm va gott det ser ut! Borgeby kryddgård är helt underbart, det ligger ca 1,5 mil från mig och om du har vägarna förbi Skåne så är det helt klart värt ett besök. Mamma vill alltid åka dit när de kommer ner på besök! Trevlig helg!Annahttps://www.blogger.com/profile/05056425094471611634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-273258090833039888.post-61111413222134314722010-11-04T22:45:06.617+01:002010-11-04T22:45:06.617+01:00Hurra för hemlagade fiskpinnar! Tycker absolut att...Hurra för hemlagade fiskpinnar! Tycker absolut att det är värt att göra egna. Fast jag måste erkänna att jag inte ätit fiskpinnar från frysdisken på 10 år. De kanske smakar bättre nuförtiden?Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.com