söndag 5 april 2009

Tonfiskpaj ala jennie



Pajdeg
125 g smör
3 dl mjöl
2 msk vatten
salt
Fyllning:
200 g creme fraiche
1 dl lätt majonäs
1 brk tonfisk i olja
2 msk hackad purjolök
ca 2 msk dill
Räkor

Gör så här:
Grädda pajskalet i 200 grader i ca 10-15 minuter.
Låt skalet kallna.
Hacka isbergssallad och lägg på botten av pajskalet.
Blanda övriga ingredienser och lägg på salladen. Strö räkor ovanpå.
Smaklig måltid.

Receptet har jag fått av en gammal arbetskamrat och där av namnet på pajen.
Tack Jennie för ett jättebra recept, försvinnande gott är det..

3 kommentarer:

  1. Det var ju kul att få vara med på ett hörn:-) Och jo, den är supersmaskig!! Jisses vad mycket gott du har lagat i helgen! Jättekul är det att kolla in alla dina recept! Ha en bra vecka, snart är måndagen gjord:-)/Jennie

    SvaraRadera
  2. Hej Jennie
    Vad roligt att höra, behöver lite uppmuntran denna hemska dag..
    Usch och fy för måndagar..
    Önskar dig det samma :-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jo jag vet ju hur du känner för måndagar.....Men snart är det tisdag! Hoppas ni får en skön påsk, vi håller oss hemmavid, jour som vanligt:-)/Jennie

    SvaraRadera