Fläskfilé i gräddig sås med vitlök och örter
600 g fläskfilé
5 dl grädde
200 g philadelfiaost vitlök och örter
1 msk dijonsenap
1 msk kinesisk soya
salt, pepparmix
Gör så här
Skiva fläskfilén i lagom tjocka skivor. Stek filén i stekpannan med en klick smör, tills den fått lite färg. Krydda filén Blanda ihop grädde, philost, senap och soya. Häll blandningen över filén och låt puttra på medelvärme i ca 15-20 minuter. Servera med ugnstekt potatis och mini majs.
Familjens smakpanel:
Ja när jag gör sådan här mat så är det ingen som klagar, lite ketchup som tillbehör och mamman får mvg.
Har länge tänkt testa pulled pork som jag såg att du gjort tidigare, men det har aldrig blivit av.
SvaraRaderaNej, med philadelphiaost och grädde i kan det inte bli annat än gott!
SvaraRadera