Här har solen lyst idag och det ha varit så varmt och härligt. Vi få hoppas att det håller i sig till helgen så att man hinner njuta av den också.Det ser lovande ut i alla fall
I morse så hade jag faktiskt varit förutseende och tagit upp några kycklingfileér. Detta fick det bli till middag idag.
Kyckling cannelloni
3 kycklingfileéer
salt
paprikapulver
svartpeppar
lite kött och grillkrydda
Sås
ca 2,5 dl pastagrädde
250 g krossade tomater med chili (icas märke)
ca 100 g riven ost
ca 18 st Lasagneplattor färska
Hackad paprika
Philadelfiaost med vitlök och örter
smörklick till gratängformen
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva och dela kycklingen i mindre bitar. Stek kycklingen med en klick smör i stekpanna tills det fått färg, krydda.
Blanda pastagrädde, krossade tomater och riven ost.
Bred ut en sträng med vitlöksost på lasagneplattan, lägg på kyckling, paprika och lite sås och rulla ihop. Lägg i smord gratängformen med skarven nedåt. Jag använde ungefär 1½ pkt färska lasagneplattor. Häll över såsen med tomatkrosset över lasagnerullarna och ställ in mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med en grönsallad till
Bred en sträng med philost på lasangeplattan |
sen lägger du på kycklingfilé, paprika och lite sås. Rulla ihop och lägg ned i en smord gratängform. Häll kvarvarande sås på |
Sallad
tomater, gurka, sallad, paprika, gul lök, feta ost och det blandar du ned i lite olivolja och persillade..
Detta tog ca 50 minuter att tillaga och det va värt att vänta på..
Familjens smakpanel låter hälsa att det blev göööött!
1 kommentar:
Gott! Fylld cannelloni är så mums :)
Skicka en kommentar