Alltså choklad ær ju aldrig fel eller hur? Ibland då få jag sådant dær otroligt chokladsug så man vet inte riktigt vart man ska ta vægen. Då det hænder så kan det va himla smidigt å ha en sådan hær kladdkaka i frysen. Vad sægs om kladdkaka med after eight?
Kladdkaka med after eight
150 g smør
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ægg
2 dl vetemjøl
after eight
Gør så hær
Smælt smøret och rør i sockret, kakao och vaniljsocker. Rør ned ægg ett i taget och sist mjølet. Bred ut smeten i en rund smørad form. Grædda i nedre delen av ugnen i ca 175 grader i ca 20 minuter. Nær kakan ræddat færdigt så lægger du after eight plattorna på kakan så dom få smælta ned lite. Servera med grædde nær kakan svalnat lite. Eller gør i ordning den dagen innan så den få stå och gotta sig lite.. Smaklig spis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar