Leta i den här bloggen

tisdag 5 juli 2016

Kinabiff!

Det hær receptet måste ni bara testa! Det ær såååå gott!

Køttet lægger du i marinad helst dagen innan.. ta den marinad som du tycker om, orginal funkar jættebra.


Kinabiff

ca 400 g fint strimlat nötkött eller älgkött (lägg det i marinad)
250 g färska champinjoner
1 stor skivad gul lök
1 röd paprika i tunna skivor
salladskål
oystersås
äggnudlar

Gör så här
Skär köttet i tunna tunna strimlor och lägg det i marinad, helst över natten.
Skölj å skiva champinjonerna tunt!
Skiva löken i tunna skivor och samma med paprikan.
Skölj å hacka salladen.

Börja med att fräsa löken och champinjonerna tills det fått färg å blir glansigt. Sen fräser du köttet i stekpannan och tillsätter där efter champinjonerna och löken. Rör om och tillsätt paprikan och salladskålen. 
Under tiden så kokar du æggnudlarna.. lægg upp nudlarna och köttet på ett fat och ringla över oystersåsen.. så underbart gott!! æt och njut!

Inga kommentarer: