Leta i den här bloggen

torsdag 5 juli 2012

Räksalladspaj


Denna paj tål också att visa receptet på igen då den är försvinnande god

Räksalladspaj

3 dl vetemjöl
150 g smör
1-2 msk vatten

Gräddas färdigt i 200-225 grader varm ugn i ca 10 minuter
Låt pajskalet bli helt kallt.

Fyllning:
200 g philadelphiaost naturell
2 dl creme fraiche
1 burk röd stenbitsrom
1/2 ask fryst gräslök
300 g skalade räkor
1/2 gurka
citron
sallad
dill

Gör så här
Blanda ost, creme fraiche, rom och gräslök.
Lägg salladsblad i det kalla pajskalet.
Bred ut ostkrämen.
Fördela räkorna över pajen
Garnera med gurkskivor, citron och dill.

Detta recept har jag fått av min kollega Jp och det har gjorts flera ggr här hemma. Den är supergod!

Inga kommentarer: