Leta i den här bloggen

måndag 7 mars 2011

En liten gratäng

 Pastagratäng med kyckling

Kokt pasta för 5 personer
1 grillad kyckling
10 cm purjolök
1 röd paprika
2 dl creme fraiche
4 dl grädde
Kött och grillkrydda
Paprikakrydda
Persillade
Salt
100 g riven ost gärna någon med lite mera smak

Gör så här:
Rensa och hacka kycklingen i mindre bitar. Lägg kycklingbitarna i en smord gratängform. Krydda med kött och grillkrydda, persillade, salt och paprikakrydda. Hacka purjolök och paprika och strö över kycklingen. Häll över den kokta pastan. Blanda cf ,grädde och riven ost häll över pastan. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter på 225 grader.

3 kommentarer:

Erika Skogly sa...

Kyckling är gott, och så är det ju så enkelt att variera. Tyvärr är min man allergisk mot det så det är inte så ofta vi äter det.

malinns sa...

Det tråkiga i mitt hem på Grönan är att maken bara inte äter kymckling. Jag däremot älskar kyckling i de flesta former och din gratäng såg syndigt god ut.

Våra flickor kom just hem från att ha åkt soppåse i brattåkern. Visst minns du hur det var att åka soppåse Terran? Nu när jag är äldre så inser jag att det måste vara ett bra sätt att masssera bort celluliter på :-D

Karin / bevemyrs blogg sa...

Så gott det både låter och ser ut!! Enkelt också, det gillar jag!!:)