Leta i den här bloggen

onsdag 1 september 2010

Kasslergratäng

Dagens middag ser ut så här.



Kasslergratäng

300g kassler
2 dl grädde
2 dl lätt creme fraiche
½ dl majonäs
½ dl chilisås
1 msk dijonsenap
1 msk teriyakisås
10 cm hackad purjolök
2 dl riven ost
Kokt ris för 4 pers

Gör så här
Hacka kasslern i mindre bitar, häll riset i botten och strö kasslern på.
Blanda ihop övriga ingredienser i en bunke och rör om tills det är klumpfritt.
Häll över gratängen och rör om.
Ställ in i ugnen på 225 grader i 20-30 minuter tills osten smält och gratängen tagit ihop.
Servera med en sallad..

Familjens smakpanel säger inte så mycket denna gång
Dom ringlade över lite ketchup (bläää) och sen åt dom tyst och lugnt upp maten (ja nästan i alla fall).

1 kommentar:

malinns sa...

Vi äter aldrig kassler hemma man kanske ska testa ett recept...