Leta i den här bloggen

tisdag 23 februari 2010

Jag efterlyser

Hej alla glada
Jag har en kompis som har en kompis som påstår att min kompis har bakat några kakor som eventuellt kanske kan heta "mamsells dessertkakor" ...Hänger ni med?

Nu undrar jag om det är någon där ute i cyberspace som kanske kan ha ett recept som liknar dessa kakor.
Det ska vara en lånpannekaka (tror hon) och det är någon sorts sockerkaksbotten med nån sorts fyllning och sen rosa marsipan på och sidorna/kanterna är doppade i choklad

Om ni känner igen denna kaka (kan ha nått annat namn) och har ett recept som ligger nånstans så skulle vi bli oerhört tacksamma om ni kunde skicka det till mig..

Jag behöver er hjälp nu...

Annars så va det -29 grader i morse när jag klev upp, vi ha dock inte snöat in utan ha klarat oss ganska bra, värre ser jag att det är för er söderut... Hej och hå skotta på..
Måste ju dock ta slut nångång.

Bakade lite i går kväll så återkommer ikväll med recepten...
Ha en fortsatt bra dag, nu är det snart helg....

3 kommentarer:

Mia-En bondhustrus godispåse sa...

Ja usch här är det massor av snö. Igår hade vi -25 här.
Ha en bra dag!
Ser fram emot bakrecepten =)

Anna sa...

Men fy va kallt!!! Här i Skåne hade vi -9 som mest (eller minst blir de väl) MEN snö har vi, eller egentligen inte SÅ mkt snö, men det driver igen som f*n! Jag fick pulsa i 50 cm höga drivor i ca 400m för att kunna ta mig upp till stora vägen idag, där jag som tur var satt min bil hos grannen så jag kan ta mig till jobbet... Men det är i allafall ljust ute ;-) man får se det positivt!

erica sa...

Här har du en till som delar ditt matintresse och älskar att blogga om det=)

Mat är min passion!

Kram Erica