Två månader kvar till julafton, visst längtar man?
Här längtar vi efter julskinka, rödbetsallad och min pappas revbenspjäll.
Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut.
Här kommer en variant av just en sån julskinksmacka!
Hembakat mjukt tunnbröd
Crispsallad
Nyléns och hugossons Julskinka
Skivad gurka
Skivad röd lök
Senapsmajonnäs (2 msk majonnäs och 1 tsk jonnys söt-starka senap)
Norrgott
Dela tunnbrödet i två bitar. Bred norrgott på det ena tunnbrödet. Skölj salladen och lägg ett salladsblad på. Lägg på 1-2 skivor julskinka. Blanda majonnäs och senap och bred på skinkan. Lägg på skivad röd lök och gurka. Lägg på den andra halvan tunnbröd.
Mmmm så gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar