Leta i den här bloggen
fredag 28 augusti 2009
En variant av cole slaw
Cole slaw
Riven vitkål (jag använder osthyveln)
Rivna morötter
½ röd hackad lök
majonäs
creme fraiche
dijonsenap
svartpeppar
Gör så här
Blanda ihop 50/50 av majonäsen och cf. Rör i senapen och pepparn, smaka dig fram till vad du tycker blir bäst.
Rör ned grönsakerna och blanda..
Himla god blev den, jag har även provat att blanda ned turkisk youghurt och det blev inte så dumt det heller.. Använder lika delar av cf, majo och t y...
Servera till stekt abborre filéer (stekt i mycket smör) och såsen till fisk nedan..
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Mmm coleslaw är alltid gott och passar till det mesta gör det också!
Coleslaw är ju så himlarns gott ! :) Hoppas ni får en härlig helg
Skicka en kommentar