Leta i den här bloggen

onsdag 2 juni 2010

Besök i övik

Jag va ju på shopping i övik i helgen och gud vilken underbar stad det är..
Ordning och reda i klädbutikerna och himla trevlig personal överallt..

Vi åt på en resturang som finns på torget i övik, kommer inte ihåg vad den heter.
Dottern tog tacobuffe som hon tyckte va jättestark..och jag och min mor vi åt dettaDu fick välja 3 olika rätter först det fanns fisk, fläskfile, nått wokat, pastaskruvar, kyckling osså va det någe mera som jag inte kom ihåg.
Jag valde wokat, pastaskruvar och kyckling.
Sen fick du välja olika tillbehör till och jag tog väl nästan alla som fanns, potatissallad, tzatsiki, marinerade morötter, kesoröra, avocadosalsa med äppple, vitkålssallad ja sen rymdes det helt enkelt inge mera på min tallrik.
Jag tyckte det va himla gott och dessutom roligt med någe nytt..
När vi gick ut från resturangen så läste vi lågkolhydratkost på en skylt och det visade sig vara precis det som vi just hade ätit...kan ni tänka er vi va visst nyttiga fast vi visste inte ens om det..
Jo jag tackar ja..

Sonen och flickvännen skulle också följa med va det tänkt, men sonen fick magsjuka lagomt på morgonen innan vi skulle åka (dottern låg tidigare i veckan) så dom fick vara hemma.
Sonen kommenterade det hela så här: ska då alltid va nått hele tin!!!!! typiskt..

1 kommentar:

Kalle Nordlander sa...

Hej!
Vad roligt att läsa om att ni gillar Övik :) Om ni vill ha tips om vad ni kan göra i Ö-vik så kan ni alltid kika in på www.webben7.se. Där brukar jag hitta bra och roliga tips.