Leta i den här bloggen

torsdag 23 september 2010

Muurikka mat

Nu har det blivit himla mycket muurika mat på sistone, men det är ju så himla härligt när man få vara ute och laga mat när vädret tillåter.
Denna gång har jag tagit köttet som blev när jag gjorde pulled pork och sen lite grönsaker, creme fraiche, pasta och lite kryddor och sen är det klart, så himla smidigt.

Här kommer receptet

Pastawok på muurikan

4 port kokt pasta
ca 500 g kött (pulled pork hade jag)
1 liten brk champinjoner
200 g wokgrönsaker
1 skvätt teriyakisås
1 skvätt tigersås
200 g lätt creme fraiche ( självklart)
Salt,
Krydda med grillkryda och persillade
Riven ost

Sen gör vi så här
På med köttet, wokgrönsakerna och champinjonerna. Sen lägger vi på pastan, creme fraichen och låter det värmas upp .
När det nästan är klart så lägger vi på riven ost så den bara få smälta ned lite i röran.


Vi rör om hela tiden så det inte bränner fast.



Servera med lite sallad, smaklig måltid

6 kommentarer:

Anna sa...

Å va härligt att laga maten ute så där, det ser himla mysigt ut! Trevlig helg!

I Nadjas kök sa...

Underbart att få laga mat ute

malinns sa...

Aha, det VAR du och inte Folkesson som stod för all god mat och recept på din blogg nu ÄR det bevista.

malinns sa...

Aha, det VAR du och inte Folkesson som stod för all god mat och recept på din blogg nu ÄR det bevista.

mmCakeDesign sa...

Ser faktiskt ganska intressant ut. Jag provar att göra det

Anonym sa...

Hur länge kan man laga mat på en murikka? SKITLÄNGE tydligen..

//DDD