Nu har det blivit himla mycket muurika mat på sistone, men det är ju så himla härligt när man få vara ute och laga mat när vädret tillåter.
Denna gång har jag tagit köttet som blev när jag gjorde pulled pork och sen lite grönsaker, creme fraiche, pasta och lite kryddor och sen är det klart, så himla smidigt.
Här kommer receptet
Pastawok på muurikan
4 port kokt pasta
ca 500 g kött (pulled pork hade jag)
ca 500 g kött (pulled pork hade jag)
1 liten brk champinjoner
200 g wokgrönsaker
1 skvätt teriyakisås
1 skvätt tigersås
200 g lätt creme fraiche ( självklart)
Salt,
Krydda med grillkryda och persillade
Riven ost
200 g wokgrönsaker
1 skvätt teriyakisås
1 skvätt tigersås
200 g lätt creme fraiche ( självklart)
Salt,
Krydda med grillkryda och persillade
Riven ost
Sen gör vi så här
På med köttet, wokgrönsakerna och champinjonerna. Sen lägger vi på pastan, creme fraichen och låter det värmas upp .
När det nästan är klart så lägger vi på riven ost så den bara få smälta ned lite i röran.
På med köttet, wokgrönsakerna och champinjonerna. Sen lägger vi på pastan, creme fraichen och låter det värmas upp .
När det nästan är klart så lägger vi på riven ost så den bara få smälta ned lite i röran.
Vi rör om hela tiden så det inte bränner fast.
6 kommentarer:
Å va härligt att laga maten ute så där, det ser himla mysigt ut! Trevlig helg!
Underbart att få laga mat ute
Aha, det VAR du och inte Folkesson som stod för all god mat och recept på din blogg nu ÄR det bevista.
Aha, det VAR du och inte Folkesson som stod för all god mat och recept på din blogg nu ÄR det bevista.
Ser faktiskt ganska intressant ut. Jag provar att göra det
Hur länge kan man laga mat på en murikka? SKITLÄNGE tydligen..
//DDD
Skicka en kommentar