Här kommer ett recept på en väldigt god efterrätt som ni kanske kan göra till helgen.. Gör i ordning den kvällen innan så ha den fått stadga till sig. Åsså ha ni hela dagen på er att njuta av solen istället!
Trevlig påsk på er alla, vi ses i blåkulla!
Cheesecakepannacotta, 4-6 pers
Trevlig påsk på er alla, vi ses i blåkulla!
Cheesecakepannacotta, 4-6 pers
1 1/2 gelantinblad
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1/2 dl socker
200 g Philadelphiaost
( 2 msk nutella i botten på varje. )
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1/2 dl socker
200 g Philadelphiaost
( 2 msk nutella i botten på varje. )
Gör så här
Lägg gelantinbladen i blöt. Dela
vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden
och sockret .Låt vaniljstången koka med och ta upp den sen!l Koka upp under
omrörning. Tillsätt det utkramade gelantinbladen och rör noga.
Tillätt philadephiaosten och rör slät. Låt stå i kylen över natten.
Dekorera med hallon/jordgubbar och kanske lite blå precis innan servering!
I denna pannacotta så hade jag mixat 1 dl jordgubbar och blandat i. Tog 2½ gelantinblad då istället! Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg.
I denna pannacotta så hade jag mixat 1 dl jordgubbar och blandat i. Tog 2½ gelantinblad då istället! Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg.
4 kommentarer:
Något liknande ska jag nog testa, ser väldigt fint ut!
Mums va gott det lät!
Trevlig påsk hade vi ,Tack! Vilken delikat efterrätt! Jag har en överraskning åt dig på min blogg.
Kram/Gosia
Vad gott detta verkar:)
Skicka en kommentar