Leta i den här bloggen

onsdag 3 augusti 2011

Abborre med överraskning!

Semester har vi och vi njuter för fulla muggar. Solen lyser, fåglarna kvittrar och katterna jagar råttor. Vi pendlar mellan hemmet och stugan, nu ha dottern och pojkvännen varit och gästas oss i några dagar. Dom har badat, fiskat och rott båt. Måste bara berätta om abborren som dom fick upp. Det va en liten större storlek på den abborren så jag och gubben blev ju jätte glada och planerade för en god middag. När gubben gick ned till bryggan för att göra upp abborren så blev han minst sagt förvånad. Denna söta lilla abborre hade ätit något och man kan ju tänka sig att det ska vara en liten fisk men se så va det inte i detta fallet. Innehållet va väldigt hårig osså hade det tassar!! Förstår ni vart det barkar iväg?
Jo, abborren hade ätit en äcklig liten råtta!! och där försvann den middagsplanen.
Fy fabian så äckligt!!!
Ha ni varit med om det någon? Här va det då första gången och vi hoppas på aldrig mer!

 Här kommer en bild på Tom och Jerryglassen som jag hittade inne hos helena ljunggren, klicka på länken under bilden så kommer ni till receptet!

Tom och Jerry glass
Familjens smakpanel!
Vad säger den denna gång då?
Jo gubben han smaskade och åt och tyckte att det va den godaste glass han ätit på länge, full pott alltså!
Jag tyckte att den va nästan i hållet sliskig!! Jo ni hörde rätt, tydligen så kan en del efterrätter vara sliskig. God va den det går ju inte att komma ifrån med den blandningen men som sagt lite i sötaste laget!
Tonåringarna dom ha inte sagt så mycket utan dom smakade och sen va det inte mer med det!

2 kommentarer:

Milla´s mat&bakblogg sa...

Hej hej!!

Men så mycke gott du visar och riktigt fin blogg!!

Ha det gott, Camilla.

Mårtenssons kök sa...

Ajamen, fy tusan vad äckligt! Det lär kanske dröja ett tag innan ni käkar abborre?
Maskar har vi varit med om i fisk, eller rättare sagt så har Anki det. På jobbet när det var kokt torsk till middag och den skulle delas och kollas för ben till barnen kring matbordet. Då var den ena delen full av smala, äckliga bruna maskar... Det blev varm korv som koktes akut på spisen till middag istället!

Ha nu en skön helg!