Leta i den här bloggen

tisdag 16 augusti 2011

Grillat i stugan

Grilla gör vi ju en hel del ute i stugan också. Caj P´s orginal brukar få marinera vårt kött. Tycker den funkar i alla väder.
Här grillar vi fläskkarre, lök, tomater. Potatisen skivade vi och la i folie, varva med smör och krydda med salt och persillade (of course) och sen kör du den 20 minuter på grillen. Kanon gott blir det.


Dagens sås till grillat fick förutom beasåsen bli så här!

Garlic salsasås

1 brk garlic salsa (finns på tacohyllan)
2 dl creme fraiche..

Gör så här
Bara att blanda ihop och sen är det klart







1 kommentar:

Nina sa...

Har läst mer än en gång om denna persillade,,,hade inte riktigt koll på vad det var. Råkade se det på affärn så jag köpte och "pudrade" det över små oskalade och oljade färskpärar som jag körde i ugn...Jisses va gott det blev - Grannfrun nästan skrek " va ha du gjort ve pären då dem ä se go??? Så nu har den fått en plats i kryddhyllan:))