Leta i den här bloggen

onsdag 31 augusti 2011

Mera Bilder

Här kommer lite mera bilder från sommaren och då på bland annat på katterna och från när vi va uppe på balberget!
Dixie har tagit sig en eftermiddagslur!
Bubblan sitter och trycker under sängen i stugan och vägrar gå ut!!
Ronja sträcker ut sig
Vilma myser av utelivet!
Hela familjen uppe på balberget
Skogens guld!
Gubben rensar kantarellskörden som vi plockat tidigare i höst!
Annars händer det inte så speciellt mycket här hemma nu. Gubben kliver upp kl tidigt och kommer hem kl sent så det blir marsch pannkaka i säng för att sova när han kommer hem. Barnen har börjat gymnasiet, sonen sista året och därmed flyttat till flickvännen. Dottern går första året och ska få göra en massa spännande saker så det är kul för dom!
Matmässigt så är det pisstråkig mat som lagas här hemma eller så känns det bara så. Ska försöka göra en uppdatering snart på den otroligt spännande maten vi äter!! Ni hör vilken surhäxa jag är va? Precis så känner jag mig också så därför så ska jag gå och sätta mig och scrappa lite.. Vi hörs!2 kommentarer:

malinns sa...

Hm, jag undrar och undrar här i min ensamhet över vem som tog det fina kortet på familjen. Ingen saknas och alla är med så VEM tog kortet?

P.S härligt med bilder växel de var fin, fina...

veronnes sa...

Fastligt grann ´n katt. Gillar inte kattdjuren speciellt men han var grann att se på iaf. Doggystyle är ju min kopp te om jag säger så...

Alltså din sambo, tar han av sig kepsen när han äntar sängen eller? Den verkar sitta där på varje kort. Och förresten mera kort tack.

Han passar ju givetvis i kepsen..det kan man ju se med köttöge ..