Leta i den här bloggen

torsdag 25 augusti 2011

Ny mobil!

På semester så skulle gubben till tandläkaren i stora staden. Hela familjen hakade på för då kunde vi ju strosa på stan en liten stund och sonen fick övningsköra så han va glad och nöjd. Medans gubben va hos tandis så strosade jag och tonåringarna runt på stan. Jag ha ju funderat hit och dit på en ny mobil och nu äntligen så slog jag till. En iPhone 4 blev det och efter lite klickande runt på mobilen så tror jag att det kommer att bli himla bra.

Kom hem sent på eftermiddagen  och alla va super hungriga så detta fick bli dagens middag.


 Pasta och korvgratäng smaksatt med aijvar relish

4 portioner kokt pasta
600 g falukorv
½ dl aijvar relish
400 g creme fraiche
100 g riven ost
1 röd lök
Ca 1-2 dl grädde
  
Gör så här
Ställ ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform och häll i pastan. Skiva korven i mindre bitar och strö över pastan. Hacka röd löken och strö över korven. Krydda med lite persillade och salt. Blanda creme fraiche, ost, aijvar och grädden. Häll över pastan. Ställ in i ugnen på ca 15-20 minuter tills gratängen blivit varm och fått lite färg.

Familjens smakpanel
Åt och sa inte så mycket alls denna gång. Löken petade dottern naturligtvis bort men annars så verkar det ha gått vägen denna gång.

2 kommentarer:

Lina sa...

Kul med ny leksak! =)

Remsan sa...

Jag är jättenöjd med min iPhone 4 som jag haft ca 1 år. Maken har precis fått en via sitt jobb och den har dock strulat lite. Men det är helt beroendeframkallande att kunna kolla allt hela tiden :-)