Leta i den här bloggen

onsdag 24 augusti 2011

Dagens middag

 Här kommer ett recept på fläskfilegryta som vi åt förra veckan. Det blev riktigt gott men å andra sidan så vad annat kan det bli med philost och grädde i!



Fläskfilé i gräddig sås med vitlök och örter

600 g fläskfilé
5 dl grädde
200 g philadelfiaost vitlök och örter
1 msk dijonsenap
1 msk kinesisk soya
salt, pepparmix

Gör så här
Skiva fläskfilén i lagom tjocka skivor. Stek filén i stekpannan med en klick smör, tills den fått lite färg. Krydda filén Blanda ihop grädde, philost, senap och soya. Häll blandningen över filén och låt puttra på medelvärme i ca 15-20 minuter. Servera med ugnstekt potatis och mini majs.

Familjens smakpanel:
Ja när jag gör sådan här mat så är det ingen som klagar, lite ketchup som tillbehör och mamman får mvg.

2 kommentarer:

Erika Skogly sa...

Har länge tänkt testa pulled pork som jag såg att du gjort tidigare, men det har aldrig blivit av.

Mårtenssons kök sa...

Nej, med philadelphiaost och grädde i kan det inte bli annat än gott!