Leta i den här bloggen

torsdag 12 juli 2012

Stadsbesök

Igår så blev det en tripp in till stora staden. Dottern skulle fixa sitt pass, hon kommer nämligen att få åka till turkiet i början av september med min bror och hans familj! Ni kan gissa hur glad hon blev när dom frågade om hon ville följa med! Stort tack till er!

Utemöbler till stugan skulle vi också titta på och vi hittade faktiskt till slut på Em. Ha vi tur så ringer dom i dag och vi få åka in och hämta men annars får vi dom om en vecka. Bild kommer sen!

Naturligtvis så blev ju dottern super duper hungrig när vi va nere på stan! Hon hördes bli så hungrig så hon fick ont i magen!! Det betyder Frasses hamburgare, så vi travade dit och beställde ett skrovmål och varm ost till det är ju ett måste!


Vi va och strosade runt lite i olika butiker och jag kunde inte undgå att gå in på Hjärtero.  Så himla mycket fint det finns där, titta härDen här skylten skulle passa bra hemma!
Sen så va det dags att fara och besikta bilen, vi fick ju ombesiktning sist. När vi kommer dit och gubben ska logga in så står det att det inte finns några tider!! Hm han hade ju som bokat tid så det tyckte vi va konstigt. Tack vare dagens fantastiska teknik så loggade han in på bilprovningen via telefon och då uppdagades felet!! VI VA TVÅ VECKOR FÖR TIDIGT!!! Ja så va det det va visst inte förrän den 25 som bilen skulle besiktigas!  Snopet nånting....

Aja vi skulle ju äta middag hos emigrerade bjurholmare och där fick vi detta!

Köttfärsbiffar med ost och skinkfyllning, mums va det! Stort tack!


Ja och bio blev det sen, "The amazing spiderman" i 3 d och den va faktiskt riktigt bra! Klart sevärd och jag tror att nästa film att se det blir nog batman för den såg också bra ut. Trodde inte jag gillade sånna här filmer men tydligen så gjorde jag visst det!

Efter bion så va det dags att åka hem men då fick vi en liten överraskning för när vi skulle hämta bilen så inser vi att det är "Sommaren i city" på stan vilket innebär massa musik och uppträdanden. Vi stannade dock bara en liten stund då vi hade en dottern som va rastlös och ville hem till kompisar.
Vi han dock se lite av Mates of mine,  och dom va riktigt bra!


Det va allt för denna gång!

Inga kommentarer: