Leta i den här bloggen

måndag 2 juli 2012

Marknadshelg

I helgen så har det varit full fart här i lilla bjurholm. Marknadsdagar har det varit hela helgen och vi ja vi har varit på 50 årskalas. Lördagen bjöd på ett väder som inte va så kul, men det gick ju bra ändå. Blev dock inget marknasbesök på lördagen utan vi påtade på hemma och sen så tog vi på vinterjackan och begav oss på kalas.

Presenten till jubilaren blev en cykel och den leverades i en släpvagn. I släpvagnen under kåpan där satt  vi och skrek och stojjade när jubilaren öppnade. Underbart god mat hade dom gjort, grillat både fläskfile och kycklingfile, majs och paprika. Sen hade dom gjort en underbart god paj med rödlök och salami (receptet måste jag bara ha) potatisgratäng, potatissallad, en laxsallad med underbart god sås till (det receptet ska vi också lägga beslag på) en massa olika såser.

Här kommer lite bilder på buffebordet!Pajen med rödlök och salami
Min tallrik, hm syns det att jag gillar potatisgratäng?
Ja osså va det efterrätten då!!! Jordgubbscheeskake, försinnande god!

Vi hade det riktigt trevligt och vi gick inte hem förrän vid halv tre på morgon, helt otroligt , som värsta ungdomarna!!
Söndagen tillbringade vi nere på marknaden och självklart så måste man ju köpa munkar! Sen blev det 14 par sockar för 100 kr och dottern köpte ankelsockar 8 st för 100. Sen va vi glada och nöjda och kunde  traska hem.


Middag för dagen blev tacos. Hade köpt en flaska aioli från delikatessfabriken, försvinnande god är den och sen testade vi en ny sås från santa maria som jag inte kommer ihåg va den heter men jag återkommer med det!
Ha en bra dag därute i "solen"!

Nu ska jag göra hallonpaj, ev rabareberpaj och sätt igång lite rabarberdricka..

1 kommentar:

Frostrosor sa...

Men smaskens vilken frossarhelg. Och vilken rolig överraskning för födelsedagsbarnet!