Leta i den här bloggen

torsdag 26 juli 2012

Stugbilder igen!

Gårdagens middag det fick minsann  Lilla Skafferiet laga åt oss! Både jag och dottern beställde kycklingspett med pommes och sweet chilisås och spetten är så vansinnigt goda, m mm mmm.


Här kommer lite mera bilder från stugan. Jag gjorde ju en rabatt ifjol och satt bara ned en massa perenner på vinst och förlust. Tanken va att jag ska göra om det sen och det ska även dit en liten rabatt på kortsidan av bron som ni ser här. Det är dock en stor stubbe i vägen nu så vi måste ha hjälp av en traktor. Gult och fint är det dock nu i min lilla rabatt. Sen utanför dasset så fanns dom här söta blommorna som ni ser till höger.

Va ju på dollarstore i Lycksele och hittade fina plast krukväxter. Min mamma ha varit snäll och sytt dom söta gardinerna för är det en sak som jag inte kan så är det att sy! Vi kommer lixom inte överens jag och symaskinen, gudarna ska veta att jag testat men nu står den i garderoben och det mår både jag och symaskinen  bra av ;-)


I sommar så har vi haft besök av denna lilla hoppetoss! Dom är ju för söt då dom inte äter upp våra blommor!!


Så här ser våra fina nya ute möbler ut, inköpta på Em på rean och jag är såååå nöjd.


När vi va på dollarstore så hade dom 5 kuddar för 50 kr och det va orange som fanns kvar, fint fint. Köpte även 2 st orange:a glas som jag har värmeljus i på bordet! 
Ja det va allt för denna gång...

2 kommentarer:

malinns sa...

Tycker det är snyggt med orange man är ju så otroligt less på grönt, blått, grått och rött. nej jag tycker orange sticker ut på ett fräsht sätt. kommer att intesda mitt kök orange till hösten....

Therese sa...

Så fint och mysigt ni verkar ha det i stugan. Vi kom just också hem från sommarstugan, det är verkligen härligt med ett eget litet smultronställe. Sen fnissade jag lite åt din beskrivning ang symaskinen, känner såååå väl igen mig. Alla syuppdrag lämnar jag gladeligen över till kära mor:)