Ibland kommer tomten tidigt. Detta fick jag hem i måndags inte så tokigt att vara hemma och va sjuk när man får sånt här.
I kassen från ica så fanns detta med:
Först så har dom två nya sorter i icas sortimen och det va dessa som följde med.
Pepparkaksfil – en filmjölk smaksatt med kanel och pepparkakskrydda. Ät den till frukost eller
använd filen till julens desserter.
använd filen till julens desserter.
Julkyckling – hel, färsk och färdigkryddad med juliga smaker som kanel, kardemumma, ingefära
och apelsin, bara att stoppa in i ugnen för tillagning.
och apelsin, bara att stoppa in i ugnen för tillagning.
Sen va det även Julmust, pepparkakor, kokt julskinka, glögg, glöggmix och på pepparkakorna så stod det "alla kan bli snällare" det va väl en passande present till mig, ha ha..
Sen så va det även med en ny sås dock inte från ica utan den heter eriks sås
Kolla här
Eriks
Såser lanserades 2008, med tanken att alla ska ha möjlighet att njuta
av vardagslyx i form av en god och högkvalitativ sås, utan att behöva gå
på restaurang eller tillaga den själv. Sedan lanseringen har Eriks
Såser skördat stora framgångar och man har under denna korta tid blivit
ett av Sveriges tredje största såsföretag. Eriks Såsers sortiment består
idag av åtta varianter, bland vilka man finner klassiker som Bearnaise,
Pepparsås och Holländarsås, men även nyare smaker som Chili Bearnaise
och Aioli Lime.
Nu
utökar Eriks Såser sortimentet och presenterar Bearnaise Provencale, en
krämig bearnaise gjord från grunden av äggula, såsbas, dragon och
vinäger, kryddad med färsk vitlök och persilja. Såsen har tydliga
franska influenser som för tankarna till den pittoreska landsbygden.
–
Som vi ser det finns det ingen motsvarighet till Eriks Såser på
marknaden. Alla såser tillverkas av noggrant utvalda råvaror av högsta
kvalité för att garantera en sås med bästa möjliga smak. Vi väldigt
stolta över att svenska folket tagit våra såser till sina hjärtan och
jag tror att nya Bearnaise Provencale kommer att bli en ny favorit hos
många svenskar, säger Fredrik von Essen, VD på Svenska Smakupplevelser.
Känd frontfigur
Frontfigur
för Eriks Såser är den erkände kocken Erik Lallerstedt, som idag driver
bland annat restaurang Gondolen och Eriks Bakficka i Stockholm. Erik
har varit verksam i företaget sedan lanseringen 2008 och är själv
ansvarig för utvecklingen av recepten.
–
För mig är det en ära att få ta fram och utveckla produkter som har
lika höga kvalitetskrav som jag själv har när jag arbetar i köket.
Därför smakar också såsen man köper i butik lika fräscht som om du
skulle äta den på någon av mina restauranger, säger Erik Lallersted.
Bearnaise Provencale finns i butik från vecka 45, 2010. Cirkapris 22,90 kr för 230 ml.
Kopierat från pressmeddelandet som kom..
Och sen så ha det även kommit 2 nya kexsorter som jag ser fram emot att pröva till helgen..
Carr’s lanserar smakrika
Nibbles Black Olives och Nibbles Cheese
Brittiska hovleverantören
Carr’s har funnits på den svenska marknaden sedan 2009 och har sedan
lanseringen blivit en stor favorit bland svenska konsumenter. Nu utökar Carr’s
sitt sortiment och presenterar två nya sorter, Nibbles Black Olives och Nibbles
Cheese, läckra kex i mindre modell. Avnjut Nibbles till en traditionell
ostbricka eller varför inte överraska och servera kexen istället för chips på
festen eller ta med dem som snacks på höstens alla mysiga utflykter?
I höst utökar Carr’s sitt svenska sortiment med
Carr’s Nibbles, små smakrika kex med samma klassiska sprödhet som Carr’s övriga
sortiment. Carr’s Nibbles lanseras i två varianter, Black Olives med smak av
svarta oliver och Cheese, med riven cheddarost. Med sin rika smak och lilla
storlek är Carr’s Nibbles lika goda att servera som snacks som att kombinera
med en bit ost eller en röra på ostbrickan.
- Carr’s är relativt nya på den svenska
marknaden och ända sedan lanseringen har kexen fått otroligt positiv respons
från konsumenterna. I och med dess popularitet har vi märkt av en ökad
efterfrågan av nya smaker och är därför väldigt stolta över att presentera de
nya kexen. Kex gör varje tillfälle till en fest och Carr’s Nibbles passar
utmärkt att servera både vid större festliga tillfällen och vid mysiga
hemmakvällar med familjen, säger
Tony Kraftling, Nordic Manager, United Biscuits.
Klassiska
kex
Carr’s har en anrik historia som sträcker sig
ända till 1831 då företaget grundades av Jonathan Carr.
I Storbritannien är Carr’s en del av det
brittiska arvet, vilket också återspeglas i att man varit kunglig hovleverantör
i över 160 år. Kexen
tillverkas av finaste vete för att kunna garantera en smak av högsta kvalitet.
De är kända för sin tunna och runda form, balanserade smak
och dess karaktäristiska krispighet, vilken uppnås genom att kexen gräddas i
specialkonstruerade ugnar med extra hög värme.
Förutom
Carr’s Nibbles består Carr’s sortiment av; Tablewater Bitesize, Tablewater
Kingsize, Cheese Melts och Melts Rosemary and Thyme.
Carr’s
distribueras av Bisca i Sverige. Carr’s Nibbles innehåller 100 g. Cirkapris: 18
kr/förpackning. Finns i butik hösten 2010.
Kopierat från pressmeddelandet som kom..
1 kommentar:
Det är så många företag som ger sina anställda en matkorg till jul. Det skulle jag också vilja ha, istället för de andra tråkiga grejerna vi brukar få från Landstinget. Mat har jag aldrig tackat nej till...
Skicka en kommentar