Leta i den här bloggen

tisdag 16 juni 2009

Filegryta med kantareller



3 Fläskfileér
2 brk kantarellost
2 brk creme fraiche
10 dl grädde
ca 400 g frysta förvällda gula kantareller (mina egna)
3 msk soya
1 msk dijonsenap
parikakrydda
salt, peppar
ev såsmjöl

Gör så här
Skiva fileén och stek i stekpannan så filéen får färg.



Salta och peppra.
Blanda ihop ingredienserna ovan i en stor stekgryta. Lägg i fileén
Låt puttra ett bra tag..
Gör gärna i ordning den dagen innan så den få mojja till sig..
Den här grytan räckte till 10 vuxna och två små barn och den blev över jättemycke..
Visserligen så hade jag sill och lite till som förrätt...

1 kommentar:

Sussi sa...

Jag älskar både fläskfilé och kantareller så det här receptet kommer jag garanterat att prova!!
Tack för tipset!

Ha det så bra