Leta i den här bloggen

lördag 28 augusti 2010

Award


För ett tag sen den här fina utmärkelsen av Åsa som driver bloggen en sida mat..


Jag säger tusen tack och lyfter på hatten.

Man skulle ju skriva sju saker om sig själv en del finns här

* Är en periodare när det gäller att pyssla, just nu så är det scrapbooking som gäller men har även gjort smycken en gång i tiden av cernitlera, mumintroll, lilla my, troll, blåbärsgummor och smultrongummor gjorde jag, både halsband och armband. Virkar dukar och broderar ibland, sticka duger jag däremot inte till..

*har haft en collie en svart vit sådan, charlie hette han, vi har halft som halft funderat på att skaffa hund igen men vi få se vad som händer.

* När jag gick ut 8:an så va jag med en kompis på språkresa till jersey i tre veckor, fick välja mellan moped och språkresa och jag är väldigt glad att jag valde språkresan för det va bara så kul. Ett minne för livet.

*jag och gubben har varit i lag i 21 år i år, nästa år så ha vi varit förlovad i 20 år.

*Drömmer om att åka utomlands igen, hatar dock att flyga, är skiträdd men det få vi lösa på nått vis.

*Drömmer om högvinsten

* Tycker det är roligt att sjunga och lallar ofta på någon trudellut, brukar ganska ofta få han har öppnat pärleporten på hjärnan, varför har jag inte en aning om men den vill liksom inte bort iblan, himla irri.

Ja det va det hela.

Den här har ju gått runt ett tag så hänvisar till alla i min lista ni är kanon allihopa..

1 kommentar:

www.tolisinredning.blogspot.com sa...

Grattis till awarden(=

ja mumintrollen i cernitlera minns man,fy vad jag kämpade med dessa och dom såg ut som klumpar,medans du briljerade med snygga figurer*skratt*