Ja vi for och handlade och botaniserade i hyllorna på konsum och kom fram till att det fick bli så här:
Kycklingwok
4 port
3 kycklingfileér
200 g wokgrönsaker
½ burk böngroddar
1 påse chop suey (Blue dragons 2 portions påse)
1 näve torkade trattkantareller (låt dom dra i vatten i ca 5 minuter)
salt, paprikakrydda
Gör så här
Strimla kycklingfiléerna i mindre bitar. Bryn dom i wokpannan i omgångar med en klick smör till fileérna fått färg.
Blanda i övriga ingredienser och låt det puttra i ca 10 minuter. Koka nudlarna.
Familjens smakpanel säger:
Detta blev så himla gott, enkelt men gott.
Dottern hon älskar nudlar så hon åt mest det, lite kyckling fick också följa med men grönsakerna gick fetbort (som ungdomarna säger).
Gubben han tog flera ggr.
Sonen ja, han va nog glad att han slapp denna middag! Han är nämligen inge förtjust i vare sig wokat eller nudlar..
2 kommentarer:
Gillar inte din son nudlar? OM mina söner fick bestämma menyn var dag..så skulle vi alltid äta nudlar..hör hört flera spontana utrop:
-Du är världens bästa mamma! skalla omkring nejderna när jag kommer hem från affären med några nudelpaket...
Säger allt om min matlagning. Lr?
Nä inga nudlar för hans del men dottern hon kan äta hur mycket som helst och då ska det va snabbnudlar
Skicka en kommentar