Det blev en hel del kyckling kvar sen i lördags och av detta så blev det en alldelens, alldelens underbar pastapanna i måndags
Pastapanna med baconlindad kyckling
koka ca 4 dl pasta
dela filéerna som va kvar sen i lördags (klicka här så kommer du till receptet)
lite grädde
fryst persilja
Färska champinjoner och hackad purjolök
Gör så här
Koka upp pastan så att den är klar. Dela filéerna och värm i stekpannan tillsammans med all sås som va kvar. Fyll på med lite grädde om det behövs. Dela champinjonerna i mindre bitar och fräs i stekpanna med purjolöken i en klick smör. Blanda ihop pastan, svampfräset (om du vill vara snäll med barnen så servera svampfräset på sidan om) strö ev över lite riven ost. Servera med sallad och kebabsås hade vi.
Familjens smakpanel säger:
Denna gång va det bara jag och dottern som va hemma och åt. Vi åt med god aptit och konstaterade att kycklingen va ännu godare idag. Säger som Buddy på cake boss, mm mmm mmmmm. Ha ni sett hans matlagningsprogram Kitchen boss på TLC på fredagar, runt 20-20.30 ca tror jag att det är, om inte så gör det. Ser ju så himla gött ut det han gör och det snålas inte osten där inte
1 kommentar:
Ser jättesmaskens ut!
Skicka en kommentar