Leta i den här bloggen

måndag 11 juni 2012

Kebabkryddad kycklingpytt

Alltså det här med bilar kan ju driva en till vansinne, lagar man på ett ställe så flyger nått annat sönder!  Just nu så står den armade biljäkeln i delar och besiktning va i förra veckan? Man kanske ska ta lärdom av detta istället så man inte är ute i sista minuten nån fler gång!! Eh ja vi försöker i alla fall. Bilen ska bara gå och inte kosta mer än bensin och däckbyte anser jag. Skulle tro att den armade bilen kände på sig att vi skulle få tillbaka några kronor på skatten och ville ha dom för sig själv!!  Inte nog med det ska ni tro!! NÄ då, när bildelarna väl kom hem så visade det sig att det inte passade!!! Kan man bli lite irri då kanske!!
Äh nu ha jag gnällt färdigt, det är som det är men bli nog bra innan slutet!
Här kommer ett recept på middag som vi åt för ett tag sedan!

Kebabkryddad kycklingpytt
2 kycklingfileér
ca 8 potatisar
1 brk majs
2 morötter
1 dl creme fraiche
Salt, peppar
Kebabkrydda
Gör så här
Skala och hacka potatisen i mindre bitar. Stek upp i stekpannan med en klick smör på medelvärme i ca 5 minuter. Tillsätt majs, skalad och hackade morötter, creme fraiche och krydda. Stek kycklingen tills den fått färg och tillsätt med potatisen och låt puttra i ca 5-10 minuter till så att potatisen och kycklingen blir klar. Servera med sallad!
Vi ger denna rätt tummen upp, sonen tillsatte i vanlig ordning lite ketchup! Hm ja okej då så gjorde även jag och dottern!!

1 kommentar:

Anna sa...

Håller helt med, bilar ska bara funka, tanka o byta däck är nog med jobb!!!! Usch o fy när de börjar gå sönder, det tar ju aldrig slut!!! Hoppas det vänder med bil-kaoset NU! Kram Anna