Leta i den här bloggen

torsdag 7 juni 2012

Ledig hela veckan!

Hela den här veckan så är jag och gubben ledig, härligt härligt! Ni ska dock inte tro att vi ligger på sofflocket och pillar navelludd! Nej, nej vi är ute i stugan och målar innerväggar för fulla muggar, gubben spikar på bastun och jag målar! Vi hade trott att vi skulle hinna måla bägge rummen och gästrummet men det tar sin lilla tid och behöver många varv när väggen är  torrare än torrast! Det kommer dock att bli ljust och fint när det blir klart!

Ja när man jobbar och sliter så behöver man ju lite lunch också och när man bara åker ut över dagen så få det gärna vara lindrigt! Här så tog vi med tunnbröd, sallad och lite dallassallad och det fick bli dagen macka!


Grilla korv är ju ett måste och när vi är ute i stugan. Jonnys senap är en senap som inte går att va utan när man är där ute. Ha ni inte testat den senapen så gör den för den är makalöst god!


2 av katterna har fått följa med oss ut också och dom njuter verkligen av friheten att kunna hoppa och springa som dom vill! Här sitter Ronja och relaxar lite på altanräcket!


 Självaste nationaldagen firade vi också ute i stugan. Jag hade kokat potatis och ägg innan och packade ned lite kallrökt lax och senaps sill! Svårare än så behöver det inte vara, gott som tusan blev det! VI fick dock äta inne för det kom en lite regnskur och drog förbi just som vi skulle äta!


 Igår så blev det till att grilla när vi kom hem fläskfile, potatisklyftor, beasås, sweetchilisås och grillad majskolv så klart!


Här ligger Ronja och tar igen sig efter en dag i stugan!

1 kommentar:

Sofie Johansson sa...

Johnnys senap är självklar! Den absolut godaste! Tunnrödsrulle är ju ett bra alternativ till korvbröd. Korvbröd är ju ganska tråkigt. Alltid gott med lite sallad.
Härligt med långledighet i hop.