Leta i den här bloggen

torsdag 26 augusti 2010

Smarrig förrätt



Kräftsjtärts och mangopaj

ca 6 pers
1 smördegsrulle

Fyllning
1 dm Hackad purjo (den vita delen)
200 g philadelfiaost (gärna smaksatt)
2 dl creme fraiche
salt, peppar

Garnering
1 brk kräftstjärtar
½ brk cocktailtomater
1 tärnad mango (eller 1 brk)
dillfrön
machesallad

Gör så här
Grädda pajskalet i 225 grader i ca 10 minuter (nagga botten)
Blanda den hackade purjolöken (vita delen), philost, creme fraiche, salt och peppar. Bred ut röran idet avsvalnande pajskalet. Dela i 6 bitar.Lägg på sallad, tomater i halvor, kräftstjärtar, mangon och strö över dillfrön..

Tummen upp, så himla gott detta va, ha ni inte testat så gör det för guds skull.
Receptet kommer från middagen som vi va på här.

2 kommentarer:

tina@nysele.com sa...

Vilken smarrig förrätt, den skall jag testa vid något tillfälle.

Martina sa...

det där ser väldigt fräscht och gott ut!