200 g Svenskt Smör 4 dl socker 4 ägg 6 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 2 dl mjölk Smörkräm: 200 g Svenskt Smör 2 dl florsocker 3 tsk vaniljsocker 2 dl färdig marsankräm Garnering: 300 g mandelmassa 2 msk kakao | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Rör smör och socker krämigt. Tillsätt äggen. Rör i mjöl, bakpulver och mjölk.
Grädda smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna i 15 minuter. Låt svalna.
Fyllning, Rör smör, florsocker och vaniljsocker krämigt. Blanda i marsankrämen. Bred smörkrämen över kakan.
Riv mandelmassan över smörkrämen. Sikta kakao över.
Skär kakan i bitar..
Detta recept kommer från guldkorn.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar