Vi har stått och målat hela förmiddan på långfredagen och det kommer bli så fint.
Är så förblenat less på alla trägula tak så jag håller på krivera.
Nu har vi i allafall börjat att måla, är inne på tredje taket sen har vi bara 6 tak kvar!!!!!!!!
Alla kommer vi ju inte att göra nu utan vi tar det lite pö om pö annars orkar man ju inte.
Gubben har slitit med träpanelen som vi har på halva väggen (eller boasering heter det väl också) nere i hallen och det kommer också att bli jättebra bort med allt mörk och in med lite vitt istället.
Det roliga är ju att man blir ju så inspirerad att göra mer, ex nya tapeter i hallen både uppe och nere vore ju inte så dumt...
Vi får väl se vad som händer..
Dagens middag blev
Taco canneloni
ca 12 rullar
1 färskt lasange paket
600 g köttfärs
1 tacokryddpåse
1 gul lök
1,5 dl krossade tomater
100 g philadelfiaost
2 dl lätt creme fraiche
persillade
paprikakrydda
Gör så här
Stek köttfärsen, lök och blanda i tomaterna. Blanda i tacokryddan+2 dl vatten. Låt puttra en stund.
Blanda ihop creme fraiche och philadelfiaost och blanda ned i köttfärsen. Ställ åt sidan.
Gör en ostsås på 5 dl mjölk, 2-3 msk smör, 2½ msk vetemjöl, salt ev grädde och 2 dl ost. Jag kryddade med paprikakrydda och persillade.
Häll ut lite av ostsåsen i formen.
Lägg en lasangeplatta på skärbrädan och fyll med köttfärs, rulla ihop.
Lägg i gratängformen med skarven nedåt.
Häll över resterande ostsås och strö riven ost uppe på.
Ugn 175 grader i ca 20 minuter..
Servera med sallad
Blev jättegott, ifall ni inte har märkt det tidigare så kan jag berätta att jag har fått pippi på persillade.
Kryddan är ju så himla god.
Ett litet tips alltså, om ni inte har prövat kryddan än så gör det.....
1 kommentar:
Åh, det där ser toppengott ut, men så gillar jag ju också tacos i alla dess former.
Ojdå, inte så kul med snö kanske, här njuter vi av 17 graders värme och stålande sol, så skönt.
Söta kissar!
Skicka en kommentar