Leta i den här bloggen

söndag 5 april 2009

Fetaostpaj



Pajdeg:

75 g smör
2 ½ dl vetemjöl
3/4 dl kesella lätt

Fyllning:
200 g fetaost
150 g ruccola
100 g soltorkade tomater
3 tomater
3 ägg
2 dl mjölk
1 ½ tsk salt
vitpeppar
riven ost

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop pajdegen i matberedaren.
Tryck ut degen i en form och förgrädda i ca 10 minuter.

Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Fräs ruccolan i en stor stekpanna. Skär fetaost, soltorkade tomater och vanliga tomater till mindre bitar.
Fyll skalet med fyllningen och häll över äggstanningen. Strö över riven ost.
Grädda pajen i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter..

Om jag ska göra den här pajen någon fler gång så kommer jag minska ganska rejält på saltet.
Den smakade alldelens för mycket salt för min del, förutom det så va den god.

Inga kommentarer: