Fläskfilé i gräddig sås med vitlök och örter
600 g fläskfilé
5 dl grädde
200 g philadelfiaost vitlök och örter
1 msk dijonsenap
1 msk kinesisk soya
salt, pepparmix
Gör så här
Skiva fläskfilén i lagom tjocka skivor. Stek filén i stekpannan med en klick smör, tills den fått lite färg. Krydda filén Blanda ihop grädde, philost, senap och soya. Häll blandningen över filén och låt puttra på medelvärme i ca 15-20 minuter. Servera med ugnstekt potatis och mini majs.
Familjens smakpanel:
Ja när jag gör sådan här mat så är det ingen som klagar, lite ketchup som tillbehör och mamman får mvg.
2 kommentarer:
Har länge tänkt testa pulled pork som jag såg att du gjort tidigare, men det har aldrig blivit av.
Nej, med philadelphiaost och grädde i kan det inte bli annat än gott!
Skicka en kommentar