Leta i den här bloggen
fredag 8 maj 2009
Omelettrulle
Omelettrulle 2 portioner
4 ägg
4 msk grädde
smör till stekning
Rör ihop ägg och grädde.
Smält smöret i stekpannan och häll i smeten. Skaka pannan och när ytan ser torr ut så häller du upp omeletten på en tallrik och sen häller du tillbaka den i pannan så den steks på båda sidor..
Sen när den är färdig häller du upp omeletten på ett bakplåtspapper och fyller med nått av följande förslag och rulla ihop och skiva upp...
Baconröra
½ pkt bacon
1 msk finhackad lök
½ dl majonnäs
½ dl creme fraiche
nymald svartpeppar
nyriven pepparrot
Krabbsticksröra
100 g räkor
100 g krabbsticks
1 msk finhackad röd lök
½ dl majonnäs
½ dl creme fraiche
krydda med valfri krydda
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Omeletterulle, vad spännande!! har ju ett gäng gåsägg som väntar på att tillagas kanske ska testa en variant av detta!
Mums, det här lät gott!!
Skicka en kommentar