Leta i den här bloggen

torsdag 3 maj 2012

Helgen i bilder!

Här kommer en liten bildkavalkad på hur helgen har varit här. Vi har hunnit med både det ena och det andra!

I fredags så va det dags för oss, min bror och hans sambo att utnyttja våran julklapp som vi fått av våra föräldrar. Vi började med att käka middag på allstars 


3 av oss åt detta och det va en Las vegas strip steak, köttet va alldelens perfekt stekt och super gott. Denna rätt består av en 200 g ryggbiff som är träkolsgrillad sen är det även en grillad tomat, majskolv och allstars butter. Detta serveras med fries!


Broder tog en Allstar sizzler som bestod av wokade grönsaker med kyckling som serverades i en rykande het panna. Tillbehör till detta va tortilliabröd, guacamole, thairis, rivenost, salsa och gräddfil.

tillbehören till bilden ovan ser ni här!
Sen så blev det dags för konsert med jill


Snacka om linslus va? Hon va super bra, man kan ju inte annat än tycka om henne. Hon körde bara nya låtar endast 2 st på slutet som man kunde tralla med till men jag tyckte inte det gjorde något. Hon bjuder enormt mycket på sig själv, när vi kom dit så stod hon och hälsade oss välkommen, tog i hand och ställde upp på bild. Pratade mellan varje låt och berättade varför och till vem hon skrivit låten. Hon kan jag gärna fara och lyssna på fler ggr. Bli nog att klicka hem någon fler skiva också!

Sen så på söndagen så va vi och firade min svägerska som fyllde år. Tårta, kladdkakemuffins, dumlekakor, kolakakor med mera fikade vi!


Nä resten av helgen få ni se sedan.. Ha det gott!

3 kommentarer:

Frostrosor sa...

Vilken härlig helgkavalkad! Ni verkar ha haft det toppen!

malinns sa...

Vad trevigt du har haft det växel.
Fin bild på dej och Jill...

Anonym sa...

Allstar har ju bra mat...det vet vi ju..

Fy fan så gott med fikabröd!

Min make är sjukt jobbig...han har förbjudit mig att äta(på min inrådan) ..men jag tjuväter regelbundet...

//veronnes