Leta i den här bloggen

fredag 19 augusti 2011

Varför tjorva till det?

Pulled pork fick vi äta två dagar på rad ute i stugan. När man planerar maten så glömmer jag ju ibland bort att det bara är jag och gubben som ska äta eller rättare sagt så tar man med sig utifall att någon skulle komma. 
Dagens recept är himla enkelt!


Pulled pork med en skvätt grädde

½ gul lök
3 dl grädde
ca 200 g pulled pork
Kött och grillkrydda
Salt

Gör så här
Skiva löken i tunna skivor och bryn i stekpannan eller muurikkan med en klick smör. Tillsätt köttet och häll på grädden. Låt puttra i ca 5 min. Servera med sallad och potatismos.



1 kommentar:

veronnes sa...

Namnet avskräcker nästan men jag förstår att det är mört och gott..ringde dig idag..antar att när man har semester så stänger man ute allt. Way to go! Ikväll är det kräftskiva och imorgon är det suris..sweet lord..söndagen går i lathetens tecken är jag rädd!

Hyres.