Leta i den här bloggen

torsdag 12 februari 2009

Räkfyllda vårrullar

Här är en förrätt som ni absolut måste pröva, är så himla goda.

8 blad vårrulledeg (filodegsark) 21x21 cm

Fyllning:
250 gr skallade räkor
200 g crabfish
2 dl kokt ris
1 msk hackade myntablad
1 dl creme fraiche
1 pkt romansallad
½ dl olja

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Tina vårrulledegen i dess förpackning. Hacka räkor och crabfish och blanda med kokt ris, mynta, och creme fraiche.
Lägg ut ett ark vårrulledeg i taget, håll de andra mjuka under en fuktig handduk. Lägg ett salladsblad på arket och därpå en sträng av räkfyllningen mitt på arket, vik in sidorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord ugnsfast form och pensla med olja. grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter...servera med lite sallad och thai chili sauce, sweet chilisås brukar jag ta..
Dom är sååå goda.

Inga kommentarer: