Leta i den här bloggen

onsdag 23 maj 2012

Efterlysning på recept!

För ett tag sedan så va vi i stor stan med gubbens föräldrar och skulle inhandla en tv. När det va gjort så va vi ju tvungen att dricka lite kaffe och äta en liten godbit! Vi fikade på cafét som är inne på obs uppe på ersboda. Det där första som man kommer till när man går in! Vi tog alla denna bakelse på bilden. Hon som stod bakom disken beskrev den så här, tänk dig en semla, kanelbulle, wienerbröd och glasswienerbröd i ett!! Jo och så va det.. God? oh yes!

Sen så va vi bjuden på lunch hos gubbens moster och hon bjöd på bland annat kycklingpaj och sen fick vi även smaka på.......


Blåbärsmarmelad med vitchoklad, och det va en himla ljuvlig upplevelse. Så himla god den va! Nu söker jag ju efter receptet på detta också. Om det nu finns någon kvar som läser min blogg och har tips på vart jag kan hitta ett recept på blåbärsmarmelad på vitchoklad så få ni gärna höra av er, alla tips tas tacksamt emot!6 kommentarer:

Hovkonditorn sa...

Jag googlade lite och hittade detta recept (innehåller mörk choklad, men det går säkert att byta till vit)
http://latabledenana.blogspot.com/2011/06/chocolateblueberry-jam.html

Hoppas det kan vara till hjälp!

Anonym sa...

Hej!

Har inte provat nåt, men googlade på "marmelad vit choklad" och fick träff på många olika varinater som borde gå att anpassa till blåbär.
Ser fram emot receptet på bullen ifall någon hittar något åt dig.
mvh
Mia

Anonym sa...

Tack tack ska titta på länken sen! /Therese "växelhäxan"

Frostrosor sa...

Hos bara en kaka till läste jag nyligen om blåbärssylt med vit choklad. Här är länken: http://baraenkakatill.blogspot.se/2012/05/tips-pa-ga-bort-present.html

Växelhäxan från norrland sa...

Tack frostrosor ska titta in där också senare i kväll!

Anna-Karin S sa...

Titta in på http://baraenkakatill.blogspot.com/. Hon har en "Hallonsylt med lime och vit choklad" som hon bloggar om på mors dag! Kanske funkar den även till blåbär : )