Så här gjorde jag
Skär fläskfilen så den blir ungefär 1 cm tunn, som på bilden.
Blanda ihop 1 stor ask philadelfiaost med 1 brk vitlöksost (ta den smak du vill ha). Bred ut geggan på fläskfileplattan.
Rulla ihop och linda bacon runt.
Stek i stekpannan så baconet får ta ihop runt fileén. Lägg fileén i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 20-30 minuter.
Skär i fileén så du ser om den är klar, alltså kommer det inge blod= klar.
Glöm inte att salta också.
Vi var fyra vuxna och två barn som åt så jag hade gjort i ordning 2 fileér och det räckte gott och väl.
Blir att äta idag söndag också.
Serverade Potatisgratäng bearniesås och sallad på gurka, tomater, sallad, fetaost. Gjorde en dressing på olja, vatten och persillade som jag hällde över salladen.
Gästerna vad glada och nöjda och då är jag det också. Tycker verkligen att ni ska pröva dessa recept. Vi kan summera det så här, var alldelens för gott för midjemåttet...
1 kommentar:
Jag marinerade fyra fileér. Hä vart gott det med...men det där måste jag prova..ja med.
Veronnes
Skicka en kommentar