Lördagen tillbringade vi ute på skotern slog följe med brodern och familj och åkte till sommarstugan som ligger ca 2 mil bort om man kör bil.
Efter några felkörningar så va vi tillslut framme.
Har ju läst att ni neröver är ute och plockar blommor bland annat och jag kan ju meddela att det inte riktigt är dags för det här uppe än.
Inte kan vi sätta potatis heller, eller vad säger ni?
Lite snö kvar
Svägerskan i rött och tonårsdottern med ryggen till
Hade tagit med kyckling för att kunna göra lunch i muurikkan men det blev lite bråttom (dottern skulle till storstan och bowla) så vi hann bara äta mackor, kakor,bullar, grilla korv och dricka kaffe, jo just det en pizzabulle slank ju också ned.
Synd va!
Å andra sidan så fick jag ju göra iordning det när vi kom hem i stället.
Här kommer resultatet.
Lappkyckling
1 pkt bacon
400 gr grillad kyckling
1 dl creme fraiche
100 g philadelfiaost
½ ask kantarellost (creme bonjour)
1 tsk sambal olek (ungefär)
salt, paprikakrydda, peppar
Gör så här
Hacka och stek bacon i en stekpanna. Häll i den rensade och hackade kycklingen. Tillsätt sen dom övriga ingredienserna och värm upp.
Servera med pasta och sallad
1 kommentar:
Vad roligt ! Jag tror jag såg ditt recept på Matklubbens hemsida idag kan det stämma? Sen av en slump hamnade jag här.
Skicka en kommentar